top of page

Om Yuan Peng

Yuan Peng er ejer og grundlægger af Akupeng. Hun er TCM-akupunktør professionelt uddannet på en af Danmarks bedste skoler for traditionel kinesisk medicin og akupunktur, AkupunkturAkademiet. Hendes passion ligger i at skabe et fristed fra omverdenens stress, hvor problemer kan overvejes og løses.

Som TCM-akupunktør (traditionel kinesisk medicin) bruger Yuan flere metoder til at diagnosticere din tilstand; nogle eksempler omfatter kontrol af tungen, pulsen og ansigtet samt et omfattende spørgeskema. Samtidig lægger Yuan i sin behandlingsfilosofi stor vægt på kommunikation med klienterne.

Princippet bag denne tilgang er at skabe et omfattende overblik, der identificerer ubalancer i kroppen. En holistisk diagnose er nøglen til at udvikle en behandlingsstrategi, der ikke blot tager fat på smerterne, men også på kilderne til dem. Ved hjælp af disse teknikker har hun med succes behandlet lidelser som kroniske smerter, allergier, stress, træthed, svagt immunforsvar, hovedpine, søvnløshed og depression.

Yuan har boet de sidste ti år i Aalborg, Danmark. Sammen med sin mand har de en lille pige, Ambra. De nyder at tilbringe deres tid udenfor med at udforske skove og vandre.

Hendes faglige baggrund

Treårig akupunkturuddannelse 2018-2022

AkupunkturAkademiet, Danmark

Systematisk akupunktur færdighedskursus  2017

Guangzhou University of Chinese Medicine, Kina

 

Akupunktur klinikassistent 2016-2018

Kelun Wangs akupunkturklinik, Aalborg 

Agopuntura (172).jpg
AdobeStock_145045375_edited.jpg

Vores historie

Akupeng bestræber sig på at give vores kunder pleje af højeste kvalitet på en traditionel og naturlig måde. Vi følger et enkelt princip: stræben efter balance. For tusindvis af år siden afslørede de kinesiske forfædre allerede hemmelighederne bag sundhed og lang levetid for os. At holde balancen er bare nøglen.

"I fortiden praktiserede folk Tao, livets vej.

De forstod princippet om balance som repræsenteret af transformationerne af universets energier.

De formulerede øvelser for at fremme energistrømmen for at harmonisere sig selv i universet.

De spiste en afbalanceret kost på regelmæssige tidspunkter, stod op og sov på regelmæssige tidspunkter, undgik at overbelaste deres krop og sind og afstod fra overforbrug af alle slags.

De bevarede deres velvære i krop og sind; derfor er det ikke overraskende, at de levede over hundrede år."

- Huang Di Nei Jing

 

Akupeng blev skabt af Yuan Peng som et resultat af hendes kærlighed til traditionel kinesisk medicin og hendes passion for at hjælpe andre med at finde sundhed og lykke.

Yuan rejste til Danmark for første gang i 2012 for at opleve et af de lykkeligste lande på jorden. Hun blev overrasket over at finde mange mennesker, der ikke virkede "lykkelige". De oplever stress, angst, depression eller uforklarlige smerter. Deres fysiske smerter lindres som regel af Panodil, og deres følelsesmæssige sorg lindres ofte af "lykkepiller". Også hun led af depression i otte måneder i det første år, hun boede i Danmark.

Yuan ønsker at hjælpe sig selv og andre. Gennem traditionel kinesisk medicin har hun fundet svaret. Hendes erfaring med at arbejde i en akupunkturklinik i Aalborg udsatte hende for akupunkturens virkelighed i 2016. Gang på gang er hun blevet forbløffet over akupunkturens kraftfulde helbredende virkninger.

Fysisk sygdom kan skyldes følelsesmæssig stress. Det er, hvad kineserne siger: "Ti tusinde sygdomme fødes fra hjertet, så hjertet skal behandles først."

bottom of page