top of page
AdobeStock_212607092.jpeg

Tuina massage

Tuina eller Tui Na (推拿) er en kinesisk medicinsk massage baseret på de samme teorier og diagnostik for akupunktur. Det er en standardbehandling på hospitaler og klinikker for traditionel kinesisk medicin i hele Kina. Tuinamassage er sammen med akupunktur og urter en vital del af kinesisk medicin.


Oversat som "skub og grab" har Tuina forskellige teknikker såsom akupressur, myofascial
frigivelse og zoneterapi.  Øvelsen fremmer og styrker strømmen af Qi og blod samt balancer Yin og Yang, hvilket fører til bedre sundhed.


Tuina-teknikker reducerer effektivt smerter og stress, tilskynder til afslapning og uddyber søvnen. Det bruges ofte til kroniske lidelser og skader relateret til muskuloskeletale og nervesystemer.


Hos Akupeng bruger vi Tuina som selvstændig behandling eller i kombination med akupunktur til
forbedre resultaterne baseret på hver patients tilstand.  Urteplastre, lotioner og salver bruges nogle gange til også at øge behandlingseffekterne.


Vi opfordrer dig til at få massage på en ensartet og regelmæssig basis for at maksimere fordelene og minimere det mulige ubehag.

Vi tilbyder Tuina massage i Aalborg, vores klinik er placeret i centrum af Aalborg.
Kontakt os venligst for en gratis 15 minutters konsultation

​Har Tuina massage bivirkninger?

Tuina er beregnet til at være både afslappende og opkvikkende. Det afhænger af de forhold Tuina behandler; nogle gange kan du føle ubehag eller ømhed under eller efter en session. Lidt blå mærker er muligt.

Hvem bør undgå Tuina massage?

  • Mennesker, der har brud eller er tilbøjelige til brud.

  • Mennesker med venebetændelse eller enhver form for åbent sår.

  • Mennesker med tidligere kroniske rygproblemer, såsom ankyloserende spondylitis.

bottom of page