top of page

Ydelser

Akupunkturklinik med nem parkering i hjertet af Aalborg

First treatment

Akupunktur
(Standard behandling)

En standard akupunkur behandling med en personlig samtale, puls- og tungediagnose og journalskrivning.

60 minutter

600,00 dkk

45 minutter

500,00 dkk

Akupunktur
Kinesisk akupunktur

Akupunktur/Massage
(Luksus Kombi behandling)

  • en personlig samtale 

  • en dybdegående diagnose med tunge- og pulsdiagnose

  • journalskrivning

  • 30 min. akupunktur behandling

  • 10-15 min. akupressur/cupping/gua sha massage efter behov

  • evt. rådgivning om kost og motion

90 minutter

895,00 dkk

Cupping

Cupping er en form for alternativ terapi, som er en gammel teknik, der indebærer, at man placerer glas-, plastik- eller silikonekopper på huden for at skabe sug.


Dette øger cirkulationen og blodgennemstrømningen i det område, hvor kopperne er placeret. Det vil lindre muskelspændinger, frigøre toksiner, øge immunfunktionen og forbedre det generelle velvære.


Mange mennesker betragter cupping som en afslappende og ikke-invasiv dybdegående massage.


I dag bruges cupping i vid udstrækning til ømme muskler og har været meget populær blandt atleter.

45 minutter

500,00 dkk

Cupping
Gua Sha

Gua Sha

 

Gua Sha er en naturlig, alternativ terapi, som består i at skrabe huden med et massageværktøj, efter at der er påført noget olie. Denne gamle kinesiske healingteknik øger cirkulationen og blodgennemstrømningen, løsner muskelspændinger og lindrer kroniske smerter.

Der vil være lette stryg i begyndelsen, og intensiteten vil stige gradvist. Men bare rolig, trykket vil kun forblive på det niveau, du er tryg ved. Gua Sha kan være ganske behageligt og afslappende, afhængigt af din tilstand.

 

Nogle har kaldt det den bedste massage i deres liv.

45 minutter

500,00 dkk

Guasha

Tuina massage

Tuina er en kinesisk medicinsk massage, der er baseret på de samme teorier og diagnoser som akupunktur. Tuina-massage er sammen med akupunktur og urter en vigtig del af den kinesiske medicin.


Tuina har forskellige teknikker såsom akupressur, myofascial release og refleksologi.  Praksis fremmer og styrker Qi og blodets flow samt afbalancerer Yin og Yang, hvilket fører til bedre sundhed.


Tuina-teknikkerne reducerer effektivt smerter og stress, fremmer afslapning og giver en dybere søvn. Den bruges ofte til kroniske lidelser og skader i forbindelse med bevægeapparatet og nervesystemet.

60 minutter

850,00 dkk

45 minutter

650,00 dkk

Tuina massage
Moxa

Moxa

 

Moxa er en form for varmebehandling, hvor varme tørrede urter påføres direkte eller indirekte på akupunkturpunkter. Varmen fra urterne trænger ind i huden og forbedrer blodcirkulationen og styrker blodet. Denne terapi bruges til at opvarme kroppen og fordrive kulde og fugt i kroppen.


Urterne har specifikke egenskaber til at hjælpe med at lindre åndedrætsbesvær, lindre ømhed og smerter i led og muskler. Den hjælper med at bringe kroppen i balance og sikre en konstant strøm af qi og blod.


Moxa er særlig effektiv i behandlingen af kroniske problemer og underskudstilstande. 


Afhængigt af den enkeltes behov tilbydes moxa-behandling sammen med akupunktur i vores klinik for at opnå bedre resultater.

Tuina
Moxa
bottom of page