Ydelser

Akupunkturklinik med nem parkering i hjertet af Aalborg

Kinesisk akupunktur

Akupunktur
(Første behandling)

Ved den første behandling starter jeg med en samtale med dig og stiller en diagnose med traditionel kinesisk medicin (f.eks. ved at tage din puls og kigge på din tunge).

Diagnoseprocessen tager typisk ca. 30 minutter.

Herefter vil jeg kunne give dig den bedste behandling efter den omfattende diagnose. Nogle gange anvendes også massage, cupping, Gua Sha og moxa alt efter din individuelle tilstand og for at opnå de bedste resultater. 

Du kan vælge forskellige behandlingsvarigheder mellem 90 og 60 minutter alt efter dine behov, men husk at den anbefalede varighed er en garanti for de bedste behandlingsresultater.

90 minutter

550,00 dkk

Anbefalede

60 minutter

450,00 dkk

 

Akupunktur
(De næste behandlinger)

Ved de efterfølgende behandlinger vil jeg opdatere din personlige journal efter en kort samtale og diagnose hver gang, for at vurdere dine behandlingsresultater og justere din behandling i overensstemmelse hermed.

Efterhånden som din tilstand stabiliseres, kan du vælge 45 minutter i den fremtidige behandling.

60 minutter

450,00 dkk

45 minutter

400,00 dkk

Akupunktur
 
Cupping

Cupping

Cupping er en form for alternativ terapi, som er en gammel teknik, der indebærer, at man placerer glas-, plastik- eller silikonekopper på huden for at skabe sug.


Dette øger cirkulationen og blodgennemstrømningen i det område, hvor kopperne er placeret. Det vil lindre muskelspændinger, frigøre toksiner, øge immunfunktionen og forbedre det generelle velvære.


Mange mennesker betragter cupping som en afslappende og ikke-invasiv dybdegående massage.


I dag bruges cupping i vid udstrækning til ømme muskler og har været meget populær blandt atleter.

60 minutter

450,00 dkk

30 minutter

300,00 dkk

45 minutter

400,00 dkk

 

Gua Sha

 

Gua Sha er en naturlig, alternativ terapi, som består i at skrabe huden med et massageværktøj, efter at der er påført noget olie. Denne gamle kinesiske healingteknik øger cirkulationen og blodgennemstrømningen, løsner muskelspændinger og lindrer kroniske smerter.

Der vil være lette stryg i begyndelsen, og intensiteten vil stige gradvist. Men bare rolig, trykket vil kun forblive på det niveau, du er tryg ved. Gua Sha kan være ganske behageligt og afslappende, afhængigt af din tilstand.

 

Nogle har kaldt det den bedste massage i deres liv.

60 minutter

450,00 dkk

30 minutter

300,00 dkk

45 minutter

400,00 dkk

Gua Sha
Tuina massage

Tuina massage

Tuina er en kinesisk medicinsk massage, der er baseret på de samme teorier og diagnoser som akupunktur. Tuina-massage er sammen med akupunktur og urter en vigtig del af den kinesiske medicin.


Tuina har forskellige teknikker såsom akupressur, myofascial release og refleksologi.  Praksis fremmer og styrker Qi og blodets flow samt afbalancerer Yin og Yang, hvilket fører til bedre sundhed.


Tuina-teknikkerne reducerer effektivt smerter og stress, fremmer afslapning og giver en dybere søvn. Den bruges ofte til kroniske lidelser og skader i forbindelse med bevægeapparatet og nervesystemet.

60 minutter

550,00 dkk

30 minutter

300,00 dkk

45 minutter

450,00 dkk

Moxa

 

Moxa er en form for varmebehandling, hvor varme tørrede urter påføres direkte eller indirekte på akupunkturpunkter. Varmen fra urterne trænger ind i huden og forbedrer blodcirkulationen og styrker blodet. Denne terapi bruges til at opvarme kroppen og fordrive kulde og fugt i kroppen.


Urterne har specifikke egenskaber til at hjælpe med at lindre åndedrætsbesvær, lindre ømhed og smerter i led og muskler. Den hjælper med at bringe kroppen i balance og sikre en konstant strøm af qi og blod.


Moxa er særlig effektiv i behandlingen af kroniske problemer og underskudstilstande. 


Afhængigt af den enkeltes behov tilbydes moxa-behandling sammen med akupunktur i vores klinik for at opnå bedre resultater.

Moxa